Bezbednost i zdravlje na radu i Zaštita od požara

 

Agencija Damjan BZR je licencirana agencija (Br. lic.: 164-02-00044 /2017-01) za pružanje usluga iz oblasti Bezbednosti i zdravlja na radu i oblasti Zaštite od požara. Nalazimo se na Čukarici, ulica Sandžačka 4/4. Naš stručni tim čine profesionalci koji poseduju sve potrebne licence i sertifikate i koji će vam pomoći da uredno ispunite sve obaveze propisane zakonom i to na najkvalitetniji i najekonomičniji način.

Prema Zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu (BZR) i zakonu Zaštite od požara (ZOP), svi privredni subjekti imaju obavezu preduzimanja niz mera i aktivnosti za stvaranje bezbednog radnog okruženja. Ove obaveze podrazumevaju izradu stručne dokumentacije i obuku lica za njihovo sprovođenje odnosno postupanje u slučaju realizacija rizika ili nastanka štete.

Ukoliko ove obaveze nisu ispunjene na propisan načina ili su nekvalitetno regulisane, zakonodavac propisuje veoma visoke kazne koje se kreću od minimum 800.000 dinara pa naviše. Zato nemojte rizikovati, obratite se našoj agenciji i dobićete besplatne konsultacije i profesionalnu uslugu po najpovoljnijoj ceni.

 

Besplatne konsultacije iz oblasti BZR i ZOP

 

Obavezno nas pozovite i zakažite svoj termina za besplatne konsultacije. Time ćete sebi obezbediti pre svega manje troškove a pored toga i kvalitetne usluge naše agencije po pristupačnim cenama uz dodatne pogodnosti. Naime, jedan deo poslova iz oblasti BZR i ZOP možete odraditi sami i nema potrebe da za to dodatno plaćate.

Besplatne konsultacije podrazumevaju detaljno objašnjenje vaših prava i obaveza iz oblasti Bezbednosti i zdravlja na radu i Zaštite od požara. Zatim, edukaciju kako da sami odradite deo poslova iz ovih oblasti uz jasna uputstva, primere i konstantu podršku i pomoć našeg stručnog tima. Naš cilj je da stvorite bezbedno radno okruženje za svoje zaposlene i okolinu a da po ekonomičnoj ceni dobijete kvalitetne usluge za poslove koji zahtevaju stručnu kvalifikaciju i znanje. Pogledajte našu ponudu i izaberite najbolje rešenje za vašu delatnosti.

 

Ponuda sa maksimalnim pogodnostima

 

Agencija Damjan BZR nudi vam sledeće usluge iz oblasti BZR i ZOP:

 

Bezbednosti i zdravlje na radu

Više o ovim uslugama pročitajte ovde ili klikom na link usluge BZR.

 

Zaštita od požara

Više o ovim uslugama pročitajte ovde ili klikom na link usluge ZOP.

 

Vandredne situacije

Za naše stalne klijente obezbedili smo značajne popuste i pogodnosti. Takođe, za sve knjigovodstvene i druge agencije koje žele da zaključe sa nama Ugovor o poslovnoj saradnji nudimo 30% popusta na sve usluge. Sarađujemo sa privrednim subjektima svih delatnosti;

građevinarstvo, poljoprivreda, rudarstvo, prerađivačka industrija, saobraćaj, obrazovanje, zdravstvena i socijalna zaštita, nekretnine, administracija, umetnost i druge delatnosti.

 

Zašto da izaberete nas

 

Naša agencija profesionalno i sa punom pažnjom pristupa svakom klijentu nastojeći da im omogući najpovoljnije uslove za ispunjenje svih obaveza propisanih zakonom. Evo nekoliko razloga zašto da izaberete nas:

- stručni tim profesionalaca koji poseduju sve potrebne licence i sertifikate;

- besplatna savetovanja i konsultacije;

- dugogodišnje iskustvo;

- efikasnost i poštovanje svih ugovorenih rokova i obaveza;

- najbolji odnos cene i kvaliteta usluga.

Pozovite nas, dobićete stručnu uslugu po najpovoljnijoj ceni u najkraćem roku uz konstantnu podršku i pomoć našeg tima u vezi sa svim pitanjima i poslovima BZR i ZOP.

Kontakt

bzr1+ 381 (0) 11/423-9082

bzr2+ 381 (0) 63/363-153

bzr3office@damjanbzr.com

Kontakt forma

Molimo unesite svoje ime
Molimo unesite broj telefona
Molimo unesite e-mail adresu E-mail adresa nije validna
Molimo, unesite svoju poruku

bzr4

Damjan BZR
Sandžačka 4/4,
Beograd - Čukarica

Kako bismo obezbedili najbolje korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja i druge funkcionalnosti, koristimo kolačiće. Pogledaj Obaveštenje o kolačićima i Politiku Privatnosti za više informacija. !

 

bzr1+ 381 (0) 11/423-9082

bzr2+ 381 (0) 63/363-153

bzr3office@damjanbzr.com