Potrebna dokumentacija iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Izbegnite velike kazne i poslujte bezbedno

 

Prema Zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu (BZR), svaki poslodavac je dužan da preduzme niz mera i aktivnosti kako bi radno mesto i radno okruženje bili sigurni i zdravi po zaposlene i okolinu. Ove mere podrazumevaju izradu stručne dokumentacije, programa i planova iz oblasti bezbednosti, zaštite i zdravlja na radu, osposobljavanje lica za njihovo sprovođenje, kao i načine i metode postupanja u situacijama nastanka rizika odnosno štete.

U slučaju nepoštovanja ovih propisa slede ogromne kazne. Minimalna kazna iznosi 800.000 dinara i može unazaditi svako poslovanje.

Zato nemojte rizikovati i zakažite konsultacije preko naše agencije i to potpuno besplatno. Naš stručni tim detaljno će vam objasniti šta podrazumeva oblast BZR, koja su vaša prava i obaveze i kako da ih ispunite na najbolji, najlakši i najekonomičniji način. Nemojte plaćati više nego što trebate a mi smo tu da vas uputimo kako.

Neke od propisanih zakonskih mera i obaveza iz oblasti BZR su:

 • Izrada akta o proceni rizika za sva radna mesta u radnoj okolini;
 • Imenovanje odgovornog lica za bezbednost i zdravlje na radu;
 • Uredno sistematizovani obrasci evidencije od 01 do 14;
 • Izrada uputstva za bezbedan rad na mašinama, opremi, mehanizaciji;
 • Vođenje evidencije o obuci zaposlenih za poslove BZR;
 • Izrada testova i provera osposobljenosti zaposlenih iz oblasti BZR;
 • Vođenje evidencije zaduženja ličnih zdravstvenih sredstava;
 • Validni lekarski pregledi za radna mesta sa povećanim rizikom;
 • Elaborat o uređenju gradilišta;
 • Uredne prijave radova nadležnoj inspekciji rada;
 • Imenovanje obučenog radnika za pružanje prve pomoći;
 • Imenovanje obučenog radnika za protivpožarnu zaštitu;
 • Postojanje vidno označenih pravaca u slučaju evakuacije;
 • Redovno servisirane PPA;
 • Postojanje vidno istaknutih znakova upozorenja, obaveštenja i zabrane;
 • Validne potvrde i nalazi o periodičnom ispitivanju mašina i opreme za rad ...

i još MNOGO TOGA

Izgleda vam komplikovano. I zaista jeste. Zato angažujte profesionalce koji će vam pomoći da ove obaveze ispunite ne samo u potpunosti, već i kvalitetno i sa što manje troškova. Time ćete zaštititi sebe i svoje poslovanje od velikih kazni, stvorićete bezbedno radno okruženje za svoje zaposlene i okolinu, i najvažnije nećete morati da plaćate za ove usluge više nego što je to potrebno.

 

Ko su profesionalci u ovom poslu?

Pre svega oni koji vam neće uzimati novac za deo poslova koji možete i sami obaviti, koji poseduju stručno znanje i sve potrebne dozvole i licence. Zato nas pozovite i rezervišite termin za besplatne konsultacije sa našim stručnim timom. Jasno ćemo vam objasniti koja su vaša prava i obaveze iz oblasti BZR i kako da ih sprovede brzo, kvalitetno i jednostavno. Za deo poslova koji zahteva stručno znanje i kvalifikacije možete angažovati našu agenciju po najpovoljnijim uslovima. Naše usluge obuhvataju.

Više o ovim uslugama pročitajte ovde ili klikom na link usluge BZR.

 

Besplatne konsultacije iz oblasti BZR

Naš cilj je da vam omogućimo da zaštite sebe i svoje poslovanje od drakonskih kazni a pre svega da zaštite svoje zaposlene i obezbedite im zdravo i sigurno radno okruženje. Naši stručnjaci detaljno će vas uputiti u oblast BZR, edukovati kako da ispunite sve propisane uslove a u delu za koje je potrebno stručno znanje možete nas angažovati uz najpovoljnije uslove. Zato zakažite besplatne konsultacije i detaljno se informišite o svemu što vas zanima iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

Kontaktirajte nas i dobićete kvalitetnu i stručnu dokumentaciju, detaljna uputstva i savete, kao i konstantnu podršku i pomoć u svim poslovima BZR. Za vas smo pripremili i posebne popuste i pogodnosti.

Kontakt

bzr1+ 381 (0) 11/423-9082

bzr2+ 381 (0) 63/363-153

bzr3office@damjanbzr.com

Kontakt forma

Molimo unesite svoje ime
Molimo unesite broj telefona
Molimo unesite e-mail adresu E-mail adresa nije validna
Molimo, unesite svoju poruku

bzr4

Damjan BZR
Sandžačka 4/4,
Beograd - Čukarica

Kako bismo obezbedili najbolje korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja i druge funkcionalnosti, koristimo kolačiće. Pogledaj Obaveštenje o kolačićima i Politiku Privatnosti za više informacija. !

 

bzr1+ 381 (0) 11/423-9082

bzr2+ 381 (0) 63/363-153

bzr3office@damjanbzr.com